Haku

Albertinkatu 36; Helsinki

V. 1967 2.-5. kerrosten kattoja laskettu, Esko K. Mäkelä. V. 1975 1. kerroksen grillikioski, arkkitehti Kai Saurama. V. 1991 julkisivun muutos, 1. kerroksen liikehuoneisto, Reijo Leppänen. V. 1991 sisäpihan ilmanvaihtoputki, Jari Häkkänen. Vv. 1998-99 6. kerroksen toimisto, huoltosilta ja suojakaide katolle, arkkitehti Timo Jokinen. V. 2000 toimisto 5. kerros, Timo Jokinen. Tummalla, neliskulmaisella klinkkerillä päällystetty viisikerroksinen rakennus, jossa on nauhaikkunat ja liikehuoneistoja ensimmäisessä kerroksessa. Pilasterit puhtaaksivalettua betonia, ikkunavälien säleiköt maalattua terästä ja katto maalattua peltiä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 22.04.2008
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Albertinkatu 36; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1966; 1967
Esko K. Mäkelä, Pääsuunnittelija ; Kai Saurama. Reijo Leppänen. Jari Häkkänen. Timo Jokinen., Muu suunnittelija
Valmistus
betoni
Helsinki, Albertinkatu 36
Käyttö
25.7.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus