Sökning

Grönqvistin talo, arkkitehti Th

Grönqvistin talo, arkkitehti Th. Höjer, valmistunut 1882. Kortteli 33 Yksisarvinen. Pohjoisesplanadi 25-27. -- repronegatiivi vedos, filmi paperi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Pälsi Sakari / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Grönqvistin talo, arkkitehti Th

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Pohjoisesplanadi 25, 27
Datum för ämne
1930 -luku
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N203775
Mått
P15_5x10 9x12 18x24
Bildinformation
1930 -luku
Helsinki, Pohjoisesplanadi 25, 27
Pälsi Sakari, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation