Haku

Kansallismuseo, Mannerheimintie 34 (= Turuntie 6)

Kansallismuseo, Mannerheimintie 34 (= Turuntie 6). Arkkitehdit Gesellius, Lindgren, Saarinen, avattiin 1916. Pääsisäänkäynnin vieressä kököttävä graniittinen, Emil Wikströmin veistämä Karhu, joka paljastettiin 1918. -- repronegatiivi vedos, filmi paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pälsi Sakari / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kansallismuseo, Mannerheimintie 34 (= Turuntie 6)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 34
Aiheen aika
1930 -luku
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N203783
Mitat
9x12 18x24 P10x15
Kuvaustiedot
1930 -luku
Helsinki, Mannerheimintie 34
Pälsi Sakari, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus