Sökning

Kansallismuseo, Mannerheimintie 34 (= Turuntie 6)

Kansallismuseo, Mannerheimintie 34 (= Turuntie 6). Arkkitehdit Gesellius, Lindgren, Saarinen, avattiin 1916. Pääsisäänkäynnin vieressä kököttävä graniittinen, Emil Wikströmin veistämä Karhu, joka paljastettiin 1918. -- repronegatiivi vedos, filmi paperi pahvi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Pälsi Sakari / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Kansallismuseo, Mannerheimintie 34 (= Turuntie 6)

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Mannerheimintie 34
Datum för ämne
1930 -luku
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N203783
Mått
9x12 18x24 P10x15
Bildinformation
1930 -luku
Helsinki, Mannerheimintie 34
Pälsi Sakari, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation