Sökning

Eteläsatama, Lybekinlaituri ja takana Pakkahuoneenlaituri

Eteläsatama, Lybekinlaituri ja takana Pakkahuoneenlaituri. Oik. Satamaradan rautatiesilta. -- repronegatiivi vedos, filmi paperi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Pälsi Sakari / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Eteläsatama, Lybekinlaituri ja takana Pakkahuoneenlaituri

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Pakkahuoneenlaituri, Lybekinlaituri
Datum för ämne
1910
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N203825
Mått
9x12 18x24 P6x11
Bildinformation
1910
Helsinki, Pakkahuoneenlaituri, Lybekinlaituri
Pälsi Sakari, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation