Haku

As. Oy Jorri; Lapinlahdenkatu 29; Helsinki

Liikehuoneistot kellarissa v. 1920, Kaarlo Helve. Liikehuoneistojen korjaus ja sauna v. 1986, Vanharakenne Oy. Viisikerroksinen myöhäisjugendtyylinen, rakennusmestari Väinö Leinon piirtämä asuinkerrostalo edustaa Kampin 1910-luvun rakennuskantaa. Katujulkisivu on rakenteiltaan symmetrinen. Julkisivun pääaiheina on kolme kulmikasta erkkeriä. Pohjakerroksessa on liikehuoneistoja näyteikkunoineen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 14.08.2008
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As. Oy Jorri; Lapinlahdenkatu 29; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1912; 1913
Väinö Leino, Pääsuunnittelija ; Kaarlo Helve, Vanharakenne Oy, Muu suunnittelija
Valmistus

Helsinki, Lapinlahdenkatu 29
Käyttö
1913
Käyttöönottovuosi
Luokitus