Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Tiernapojat; grafiikka

Kuusi rooliasuihin pukeutunutta henkilöä jonossa astumassa kohti puurakennuksen ovea. Ensimmäisenä jonossa oleva kantaa käsissään sauvaa, johon on kiinnitetty valaistu tähti (roolihahmoa kutsuttu nimellä Mänkki). Hänen jäljessään kaksi kruunupäistä henkilöä roolihahmot Kuningas Herodes ja Murjaanien kuningas). Ryhmän ympärillä on puutaloja, joiden katolla on lumipeite. Taivaalla loistaa tähtiä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tiernapojat; grafiikka

Tiernapojat
grafiikka
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Grafiikka
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-429
Mitat
22,5x13,3
Merkinnät
v.a. R. Å.
Valmistus
1900 -luvun alku
litografia
Helsinki,
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Aiheet
Luokitus