Haku

Ilmakuva Katajanokan länsilaidasta, kuvattu luoteesta

Ilmakuva Katajanokan länsilaidasta, kuvattu luoteesta. Keskellä näkyy Uspenskin katedraali ja siitä oikealle Enso Gutzeit Oy:n pääkonttori. Oikealla on vielä satamarata ja pitkä rivi nostureita. Keskellä näkyvä vino silta kanavan yli on purettu, ja Katajanokalle ajetaan kahta eteläisempää siltaa pitkin. -- dia, filmi, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit SKY-FOTO Möller / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva Katajanokan länsilaidasta, kuvattu luoteesta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Katajanokanlaituri. Kanavakatu. Kanavaranta
Aiheen aika
1978
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D153
Mitat
10x12
Kuvaustiedot
1978
Helsinki, Katajanokanlaituri. Kanavakatu. Kanavaranta
SKY-FOTO Möller, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus