Haku

Kluuvikadun ja Pohjoisesplanadin risteys

Kluuvikadun ja Pohjoisesplanadin risteys. Vasemmalla Hotelli Kämp, etualalla Runebergin esplanadia, oikealla Grönqvistin talo (Pohjoisesplanadi 25-27 ja taustalla näkyvät Kluuvikatu 5:n ja Vuorikatu 4:n päädyt sekä jälkimmäisen edessä olevalla Hallituskatu 15:n tontilla oleva matalampi, kolmikerroksinen rakennus, jonka tilalle nousi vuonna 1910 Heimolan talo. -- vedos, paperi, MV

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Ståhlberg K. E. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kluuvikadun ja Pohjoisesplanadin risteys

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kluuvikatu 1 - 3. Pohjoisesplanadi 27 - 29
Aiheen aika
1900 n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G30724
Mitat
17x12
Kuvaustiedot
1900 n.
Helsinki, Kluuvikatu 1 - 3. Pohjoisesplanadi 27 - 29
Ståhlberg K. E., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus