Haku

Hakaniementori; maalaus

Ihmisiä torilla jonottamassa raitiovaunuihin. Etualalla torin pitkä myyntikojurakennus. Vasemmalla Siltasaarenkatu 16, Keskellä Siltasaarenkatu 16 ja 18 sekä Hämeetie 2 (Siltasaarenkadun ja Hämeentien risteys). Näiden takana taaempana Stadionin torni. Oikealla keskellä Sörnäisten satamasta tulleita tavaravaunuja.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G38878 Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hakaniementori; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
R14-1
Mitat
31,5 x 39,5; kehys 45,2 x 53,2 x 2,7
45,2x 53,2 x 2,7
Merkinnät
oa L. Tokkola -42
Valmistus
1942
akvarelli
Helsinki, Hämeentie 2. Síltasaarenkatu 16, 18.
Tokkola Lauri, Tekijä
Näyttelyt
Helsingin kaupungin museo: Ystävyydellä ? Helsingin kaupunginmuseon ystävien lahjoituksia 20.1.?25.4.2010. Helsingin kaupunginmuseo, Sofiankatu 4.
Aiheet
Luokitus