Sökning

Läntinen Brahenkatu 2b, 6- Josafatinkatu 5, 7.Oikealla Kallion urheilukenttä

Läntinen Brahenkatu 2b, 6- Josafatinkatu 5, 7.Oikealla Kallion urheilukenttä. Raitiovaunu kääntymässä Helsinginkadulle. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit K.O. Broström / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Läntinen Brahenkatu 2b, 6- Josafatinkatu 5, 7.Oikealla Kallion urheilukenttä

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Läntinen Brahenkatu 2b, 6 - Josafatinkatu 5,7
Datum för ämne
1920-luvun alku
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N195104
Mått
10x15 18x24
Bildinformation
1920-luvun alku
Helsinki, Läntinen Brahenkatu 2b, 6 - Josafatinkatu 5,7
K.O. Broström, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation