Suomen henkivartioväen luutnantti Thorsten Leonhard Lode; maalaus

Suomen henkivartioväen luutnantti Thorsten Leonhard Loden muotokuva. Kuvassa Lode istuu puisella pehmustamattomalla tuolilla. Suunta hieman viistossa katsojaan päin. Päällä univormu, jossa sininen etumus. Kädet ristissä miekan tuppiin nojaten. Muotokuva on maalattu Pariisissa, jossa Lode oli komennuksella Venäjän lähetystössä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomen henkivartioväen luutnantti Thorsten Leonhard Lode; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVIII-357
Mitat
21,2 x 15,5 x 1
43 x 38 x 6
Merkinnät
sign. (o.a.) Gunnar Berndtson Paris 1879
Valmistus
1879
öljymaalaus puulle (mahogany)
Helsinki,
Berndtson Gunnar (1854-1895), Tekijä
Aiheet
Luokitus
Kuvaustiedot G3078 / HKM Juho Nurmi 2009