Kolme naista / Luutnantti; piirustus

Harjoitelmia. Keskellä kolme pyöreää lyhyttä vanhaa naista krinoliineissään aurinkovarjon alla. Paperin samalla puolella on myös mm. profiilikuvia nuoresta sotilaasta, vanhasta naisesta, miehen päästä, ym. Osa tehty lyijykynällä, osa tussilla. Paperin toiselle puolelle on piirretty nuori luutnantti takaa ja sivusta, sivukuva kolmesta mehestä, joukko suutelukohtauksia ym.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Kolme naista / Luutnantti; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2006-13
Mitat
35x62
Merkinnät
Valmistus
1800-l. puoliväli?
tussipiirros lyijykynäpiirros paperille
Helsinki,
Mannerheim August, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot Tiina Palomäki HKM 2001