Helsinki 1818; grafiikka

Näkymä Kruununhaasta etelään, Eteläsatamaan. Edessä Kruununhaan entistä puutaloasutusta. Takana oikealla kellotapuli ja triviaalikoulu, vasemmalla Suomenlinna, oikealla Kaivopuisto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Helsinki 1818; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1052
Mitat
30,8 x 40,5 (45x57) (36,6 x 47 passepartout valoaukko)
56,3 x 66,2 x 1,1
Merkinnät
oa C. von Kügelgen 1824; ka kolme kertaa "HELSINGFORS" (kolmella eri kirjaimistolla: vas. kyrillisillä, kesk. fraktuura, oik. latin.).
Valmistus
1824
litografia
Helsinki,
Kügelgen Carl von, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot G18016 Juho Nurmi HKM 2011