Haku

Runebergin Esplanadi; grafiikka

Näkymä itään kohti Runebergin patsasta. Vasemmalla Kämp ja Grönqvistin talo, taustalla keskellä häämöttää Uspenskin katedraali. Leveällä puistokäytävällä kesäisesti pukeutuneita kävelijöitä. Kuvan alla teksti HELSINKI RUNEBERGIN ESPLANAADI HELSINGFORS L'ESPLANADE DE RUNEBERG.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Runebergin Esplanadi; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-567b
Mitat
17,4 x 24,9 (24,5 x 32)
42 x 52 x 0,8
Merkinnät
a.k. Weilin & Göös, Helsinki; laatassa o.a. R.W-g
Valmistus
1890 - 1895 n
värilitografia
Helsinki, Runebergin Esplanadi
tuntematon / julkaisija Weilin & Göös, Tekijä
Näyttelyt
Rakas Helsinki
Aiheet
Luokitus