Kasvitieteellinen puutarha Kaisaniemessä; grafiikka

Vastarannnalla kasvitieteellinen puutarha, jossa seurueita kävelemässä. Taustalla vasemmalla Vanha kirkko, oikealla Turun kasarmi. Lahdella soutuvene sekä sorsia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Kasvitieteellinen puutarha Kaisaniemessä; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2482
Mitat
19,8 x 30,4 (24 x 31,9)
Merkinnät
kuvassa ao M.v.W pinx Lith. 1838, yk No 11., ak Stentryck af F.Tengström. ALLMÄNNA PROMENADEN OCH BOTHANISKA TRÄDGÅRDEN. utsigten tagen från stora Broholmen.
Valmistus
1838 (piirros)
litografia
Helsinki,
Tengström F., piirtänyt Wright M.v., Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot G35935 Valio Mari HKM 2017