Munkkiniemen kartano Meilahdesta nähtynä; grafiikka

Näkymä Meilahdesta Munkkiniemen kartanon suuntaan. Etualalla Meilahden rantaa. Taaempana kapean salmen yli johtava silta. Taustalla Munkkiniemen kartano ja viljatorni. Etualalla vasemmalla viisihenkinen seurue. Salmessa soutuvene.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Munkkiniemen kartano Meilahdesta nähtynä; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-64b
Mitat
15,8 x 24,7 (23,8 x 33,8)
Merkinnät
av C. A. Hårdh lith., ao F. Liewendal del. & impr., ak MUNKSNÄS., yk X.
Valmistus
1850-luku
litografia
Helsinki,
Liewendal Frans Oskar (piirt. ja painanut, Hårdh Carl Adolf (lit.), Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot Nurmi Juho HKM 2014