Näkymä Nikolainkirkon tornista etelään.; grafiikka

Etualalla Senaatintori Vasemmalla taaempana Eteläsatama, Kaivopuisto ja Suomenlinna. Oikealla kaupunki. Taustalla näkyy meri. Torilla ihmisiä ja hevosvaunuja. Satamassa paljon purje- ja höyrylaivoja. Alhaalla teksti: PANORAMA D?HELSINGFORS. (sama venäjäksi) PANORAMA AF HELSINGFORS.; Vuen är tagen från Nya Kyrkans Torn.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Nikolainkirkon tornista etelään.; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Graphic
Organisaatio HKM
Inventaarionro
XXVII-28 c
Mitat
45,5 x 67
Merkinnät
va P. par Swertschkoff; ka Lit: Tulew; oa Lit: par Cui.
Valmistus
1843
litografia
Helsinki, 33,8 x 56,9 (lehti 48,3 x 60,2)
Swertschkoff W. mukaan Napoléon Cui, painanut Tulew, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot G18009 Juho Nurmi HKM 2011