Kortinpelaajia Vesilinnanmäellä/ Kortinpelaajia Linnanmäellä; maalaus

Mieshahmot istuvat, yllä tummat vaatteet ja lakit. Maalauksen yleisilme sävyltään ruskea ja okrankeltainen, tyyli ekspressiivinen.

Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Kortinpelaajia Vesilinnanmäellä/ Kortinpelaajia Linnanmäellä; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-2654
Mått
20x28 (aukko passepartout:ssa)
35 x 42 x 1,5 (mitattu kuplamuovissa)
Anteckningar
signeeraus v.a. epäselvä. Mustalla, valuvalla maalilla kirjoitettu.
Bruk
1928
sekatekniikka
Helsinki,
Viinipuro Oiva (ent. Winqvist), Tekijä
Ämnen
Bildinformation G15745 Yehia Eweis HKM 2020