Haku

As. Oy Turso.; Laivastokatu 4.; Helsinki

Pohjakerroksen ikkunoita suurennettu (J. W. Lehtinen 1930). Hissi, katolle pieni harjakattoinen lisäke (K. Laiho 1964). Harmaa lohkokivisokkeli ja -portaali, seinäpinnan kivijalkaosuus roiskerapattu oranssin sävyyn, muissa julkisivun seinäpinnoissa sileä oranssi rappaus. Sisäpihalla oranssi ja punainen rappaus. Julkisivussa erkkereitä ja mustia kiviupotuksia sekä valkoisia rappauskoristeluja. Keskimmäisen erkkerin yläpuolella teräväkärkinen frontoni. Yläosastaan pieniruutuiset vihreäksi maalatut puuikkunat. Ruskeat tammi/lasiovet. Vihreäpinnaiset tuuletusparvekkeet. Musta epäsymmetrinen harjakatto konesaumattua peltiä, pihasiivessä aumakatto.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Juho Nurmi / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2007
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As. Oy Turso.; Laivastokatu 4.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1906
David Tassu Koponen, Pääsuunnittelija
Valmistus
Luonnonkivi Tiilimuuri
Helsinki, Laivastokatu 4.
Käyttö
1909
Käyttöönottovuosi
Luokitus