Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kyltti; mainoskyltti; Auri-taskulamppumainos; auri näkee ja näkyy pimeässä

fyysinen kuvaus: Kyltti on peltilevy, jonka pinnassa on painatus ja suojalakkaus, ja kääntöpuoli on käsitelty kiiltäväksi. Yläreunassa on kaksi pyöreää reikää ripustamista varten.

sisällön kuvaus: Kylttiin on kuvattu harmaaraitainen kissa, joka kantaa kainalossaan muovista taskulamppua. Taskulampun pintaan on piirretty kaksi tilannetta liikenteestä, joissa on vaaratilanne. Kuvatekstit ohjeistavat varomaan. Taskulampun vieressä on Tapaturmantorjuntayhdistyksen, lyhemmin Taljan, suositus taskulampun käytöstä. Yläreunan teksti mainostaa Auri-merkkistä taskulamppua. Alareunan Airam-sanan i-kirjain on korvattu pariston kuvalla, jonka pinnassa lukee "TAKUU TUOTE / AIRAM / Sp1 - 1,5 V / OY AIRAM AB HELSINKI". Mainostekstien alin rivi yhdistää kuviin ja tekstiin viestin, joka kertoo, että taskulampun kuori on Vilénin tehtaiden valmistama ja taskulampun paristot ja polttimo ovat Airamin valmistamat.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kyltti; mainoskyltti; Auri-taskulamppumainos; auri näkee ja näkyy pimeässä

Tallennettuna: