Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Graffiteja vanhassa satamarakennuksessa Sompasaaren eteläkärjessä.

sisällön kuvaus: Talon pelti- ja tiiliseiniin on maalattu suuria värikkäitä graffiteja Nihdissä, Sörnäisten satamassa. Ovessa olevan kyltin mukaan rakennus on muuntamo. Sen päädyssä on telineellä moottorivene, jonka pelastusrenkaassa näkyy teksti Bellona III BSS. Etualalla näkyy keltainen roskatynnyri. Polkupyörä nojaa päätyä kiertävään kaiteeseen. Maassa näkyy romua. Nihti oli alun perin erillinen saari Sompasaaren eteläpuolella.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Graffiteja vanhassa satamarakennuksessa Sompasaaren eteläkärjessä.

Tallennettuna: