Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Rakentamatonta aluetta Verkkosaaren pohjoisosassa.

sisällön kuvaus: Esirakentamistyöt alueella ovat alkaneet. Verkkosaaren pohjoisosaan rakennetaan 2020-luvulla asuinalue noin 3 600 asukkaalle. Kauempana valmiita asuinkerrostaloja Verkkosaaren eteläosassa. Valmiiden talojen keskellä vielä rakenteilla olevia asuinkerrostaloja, joiden takana Kalasataman tornitalot Loisto, Majakka ja Lumo One. Oikealla toimistorakennuksia Hermannin rantatien varrella. Vasemmalla takana kulkee metro Kulosaarensillalla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rakentamatonta aluetta Verkkosaaren pohjoisosassa.

Tallennettuna: