Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

valomainos; Liitos-Asuste

fyysinen kuvaus: Leveys-suunnassa kookas valomainos - alkujaan neonvalokyltti. Tyylitellyt pyöreähköt pellistä taivutetut kaarevat kirjasimet muodostavat tekstin "LiitosAsuste". Peltikirjainten ulkopinnat siniseksi maalatut, sisäpinnat puolestaan valkeat. Valkea maali hilseillyttä ja monin kohdin irronnutta. Alkuperäiset neonvaloputket on valomainoksesta poistettu ja korvattu kirjainten sisään asennetulla Led-valonauhalla, joka huomattavan kellastunutta ja kovettunutta. Led-nauhan kiinnitys on tehty suurpiirteisesti valkeilla muovisilla johdonpidikkeillä, jotka ruuvattu runkoon. Kiinnityksessä käytetty lisäksi silikonimassaa(?).
Led-nauhan sekundaarisähköistys kyltin takana, jossa kaksi erillistä pistorasiaa joissa led-nauhojen muuntajat (2 kpl) yhä paikoillaan. Valkea sähköjohto katkaistu siististi alasoton yhteydessä ja lyhyehköllä kerällä takana. Kyltin taustapuolella alhalla alumiininen ripustuslista, jonka lävitse ruuvattu kuusi pitkää kiinnitysruuvia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

valomainos; Liitos-Asuste

Tallennettuna: