Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Penkinpainajaisia viettäviä lukiolaisia penkkariajelulla Mannerheimintiellä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Penkinpainajaisia viettäviä lukiolaisia penkkariajelulla Mannerheimintiellä.

sisällön kuvaus: Kuorma-auton lavalla olevat lukiolaiset ovat pukeutuneet penkkariasuihin. Lavan sivustaan on kiinnitetty itsetehtyjä, etäopiskeluaiheisia julisteita. Vuoden 2022 penkinpainajaiset eli penkkarit siirrettiin Helsingissä ylioppilaskirjoitusten varmistamiseksi helmikuulta huhtikuulle. Penkkarit perinteisine penkkariajeluineen olivat olleet vuoden tauolla, koska koronavuotena 2021 penkkarit oli jouduttu järjestämään vaihtoehtoisilla tavoilla.

Tallennettuna: