Haku

Startup-keskittymä Maria 01.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Startup-keskittymä Maria 01.

sisällön kuvaus: Marian sairaala perustettiin 1800-luvulla venäläiseksi sotilassairaalaksi. Kokonaisuuteen kuuluvat vanhat tiiliset rakennukset, puiset sairaalarakennukset ja Lars Sonckin 1900-luvun alussa piirtämä jugendtyylinen sairaalasiipi Lapinlahdenkadulla. Sairaalatoiminta lopetettiin vuonna 2014. Vuonna 2016 sairaalan alueelle avattiin startup-keskittymä Maria 01. Vasemmalla olevan asuinkerrostalon kivijalassa K-Market Pohjoinen Rautatiekatu.

Tallennettuna: