Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Hietalahdenaltaan yli Hietalahdenrannan suuntaan.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Hietalahdenaltaan yli Hietalahdenrannan suuntaan.

sisällön kuvaus: Vasemmalla Hietalahdenaltaan takana Mandatum Life -henkivakuutusyhtiön toimitalo, jonka ulkoseinässä on Ukrainan lipun väreihin muutettu yhtiön logo. Keskellä toimisto- ja asuinrakennuksia Hietalahdenrannassa. Linjan 6 raitiovaunu kulkee Hietalahdenranta 5c:n edessä. Oikealla Hietalahdenaltaan laituriin kiinnitettynä moottori- ja purjeveneitä. Niiden takana on ravintola Hampton Bay. Etualalla Hietalahdenaltaassa kelluu oransseja veneiden kiinnityspoijuja.

Tallennettuna: